اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۶۲۵۱

روابط عمومی:سوءاستفاده از نام رستوران،کباب۷۴۴هزار تومان

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ , بازدید: ۳۳۹۵
تعزیرات فاش کرد/ رسوایی یک واحدبدون پروانه کسب از نام رستوران در قلب تهران

به گزارش روابط عمومی اتحادیه  رستوران : یک واحد بدون پروانه کسب از اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران با سوء استفاده از نام رستوران در محدوده مرکز تهران برای سه پرس غذا شامل کباب و جوجه مبلغ 744 هزار تومان دریافت کرده بود که پس از بررسی های گشت تعزیرات مشخص شد در این فاکتور بیش از 400 هزار تومان تخلف گرانفروشی داشته است.

 

بازرس اتاق اصناف نیز با بررسی مدارک این واحد ، گفت: این رستوران مجوزی از اتحادیه رستوران ها ندارد فقط یک معرفینامه از سازمان گردشگری ارائه شد.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه  رستوران : گشت مشترک تعزیرات بر اساس یک شکایت مردمی به دلیل گرانفروشی با حضور قاضی تعزیرات، بازرسان اتاق اصناف، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس دامپزشکی از این واحد بازدید کرد.

فاکتور عجیب این واحد که تقریبا مربوط به 50 روز پیش است، ١5درصد حق سرویس و بابت پارک سه خودرو نیز مبلغ ٩٠ هزار تومان دریافت کرده است و این در حالی است که پارکینگ هم ندارد.

علاوه بر این با بررسی منوی غذاها توسط بازرس اتاق اصناف، مشخص شد که فاکتور سه پرس غذا شامل کباب و جوجه به مبلغ 744 هزار تومان مربوط به چهارم آذر است و در این مدت باز هم این واحد قیمت غذاهای خود را افزایش داده است و در واقع اگر با قیمت های جدید فاکتور صادر شود مبلغی بالغ بر یک میلیون تومان خواهد شد.

بازرس اتاق اصناف نیز با بررسی مدارک این واحد گفت: این رستوران مجوزی از اتحادیه رستوران ها ندارد فقط یک معرفینامه از سازمان گردشگری ارائه شد.

 

50درصد گرانفروشی در یک پرس جوجه کباب بدون برنج

بازرس اتاق اصناف با بررسی منوی قیمت این واحد گفت: قیمت یک پرس جوجه با استخوان در منو 4٩ هزار تومان قید شده است در حالی که در این واحد جوجه کباب با استخوان درجه یک زعفرانی را به ازای هر کیلو ٢٢ هزار تومان که در هر سیخ 6٠٠ گرم عرضه می شود و ١٣ هزار و ٢٠٠ تومان است به علاوه موادی که در کنار غذا سرو می شود و با در نظر گرفتن هزینه های سربار شامل آب، برق، شارژ و تلفن همچنین سایر هزینه ها از جمله دستمزد، مالیات، اجاره بها و استهلاک و سود مجاز اتحادیه رستوران ها که 20درصد است باید محاسبه و اعمال گردد.

بازرسی آشپزخانه

تیم گشت به آشپزخانه این واحد بدون پروانه کسب  هم رفت تا کارشناسان وضعیت بهداشتی و کیفیت غذا را بررسی کنند.

بر اساس اعلام نظر کارشناس بهداشت محیط، دمای این آشپزخانه که در زیرزمین قرار داشت بسیار بالا بود و گوشت ها در محیط باز قرار داشت. لباس کارگران بسیار کثیف و غیربهداشتی بود همچنین همه کارکنان کارت بهداشت نداشتند.

کارشناس بهداشت محیط با بررسی یخچال ها گفت: مواد پخته و خام تفکیک نشده است و در یخچال کنار هم قرار دارد همچنین هیچ یک از اقلام داخل یخچال برچسب تاریخ تولید و مصرف ندارند.

وی اظهار داشت: تخته کار گوشت سفید و قرمز باید مجزا باشد اما هر دو نوع گوشت روی یک تخته در حال آماده سازی است که این موضوع از نظر بهداشتی ایراد دارد ضمن اینکه تخته گوشت ترک برداشته و بار میکروبی آن بالاست.

کارشناس دامپزشکی با بررسی گوشت هایی که روی تخته کار قرار داشت، تازگی آنها را تایید کرد اما پس از بررسی یخچال اعلام کرد که گوشت های فاقد مشخصات و برچسب وجود دارد.همچنین در یخچال گوشت های وارداتی برزیلی مشاهده شد که مدیر داخلی این واحد گفت که این گوشت ها برای کارگران است اما از نظر قاضی تعزیرات پذیرفته نشد.

براساس اعلام نظر بهروز طالبیان، رئیس گشت های تعزیرات تهران و قاضی شعبه 46، وجود گوشت تنظیم بازار در این واحد و مشابه تخلف است زیرا این گوشت ها ویژه مصرف خانواده است و به قیمت 29 هزار تومان با هدف تامین مایحتاج خانوار عرضه شده است.

وی ادامه داد: باید بررسی شود که این واحد صنفی گوشت های تنظیم بازار را از کجا و به چه ترتیب تهیه کرده است زیرا مشتریان انتظار دارند که گوشت گوسفندی تازه برای این غذای گران استفاده شده باشد نه گوشت یخی.

در پایان این گشت، پس از بررسی های لازم مقداری ماهیچه پخته شده و غذای آماده داخل یخچال این واحد بدون پروانه کسب  معدوم شد همچنین گوشت های فاقد مشخصات برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه منتقل شد.

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016